Het enige geïntegreerde
HR Service Delivery Platform

Wij geven jou de leiding.

Het enige geïntegreerde
HR Service Delivery Platform

Wij geven jou de leiding.


Bij UKG is alles wat we doen gebaseerd op de overtuiging dat je werknemers hetzelfde serviceniveau als je beste klanten zouden moeten krijgen. Ook weten we dat HR dit elke dag mogelijk kan maken als zij de digitale hulp hebben die zij verdienen. Nooit eerder heeft HR toegang gehad tot geavanceerde technologie die de HR-activiteiten en werknemerservaring zo transformeren.

UKG Innoveert en heeft zo het enige geïntegreerde HR Service Delivery Platform gecreëerd, extreem gebruiksvriendelijk en ontworpen voor HR, met baanbrekende technologie die het makkelijk maakt voor HR om werknemers te helpen en dingen gedaan te krijgen.

Globe

Vergroot de flexibiliteit en productiviteit van HR met een geïntegreerd platform

UKG’s HR Service Delivery platform maakt het makkelijker voor HR om werknemers te helpen, waar en wanneer dan ook, van een simpele vraag tot complexe gebeurtenissen zoals zwangerschapsverlof. Onze software integreert met jouw HRIS en maakt het zo makkelijk voor HR teams om bijna elk handmatig proces te automatiseren en alle werknemer-gerelateerde documenten actief te beheren - en dat alles binnen een platform dat gebouwd is om veiligheidsrisico's te beperken en compliance-problemen te verminderen. Kom er voor de eerste keer achter wat je personeel echt van je wil en hoe je de productiviteit van HR kunt verbeteren.

Employee Case Management
en Knowledge Portal

De UKG People Assist oplossing transformeert de manier waarop HR werknemers voorziet van informatie. Creëer zoekbare, gepersonaliseerde Knowledge Base artikelen en FAQ's en workflows om werknemersverzoeken te sturen en volgen.

Leer meer

HR-Process

Process Automation

Zorg voor flexibiliteit en snelheid in uw HR activiteiten. Ondersteun HR processen en personaliseer ze op basis van lokale eisen, ook processen die meerdere HR systemen overbruggen. Gebruik UKG Digital Process Manager om gemakkelijk processen, workflows en formulieren te creëren en deze op simpele wijze te updaten, om alle mogelijke wijzigingen in bedrijfsbeleid of wettelijke verplichtingen te ondersteunen.

Leer meer

Centralized-Employee-File

Employee File Management

Ga verder dan alleen opslag. Beheer uw bestanden proactief en garandeer (GDPR) compliance met UKG Document Manager. Genereer gemakkelijk documenten zoals contracten op basis van informatie uit het HRIS en vind ze snel terug, Veilig documenten delen tussen locaties en afdelingen, en reageer snel en volledig op inspecties en verzoeken.

Leer meer

Knowledge-base-preformance

Advanced Analytics

UKG Advanced Analytics biedt makkelijk af te lezen dashboards die je helpen om KPI's te volgen en waardes te meten die voorheen onbekend waren om je diep inzicht in je HR activiteiten te geven. Gewapend met deze inzichten kun je de HR dienstverlening optimaliseren en de werknemersbeleving verbeteren.

Leer meer

EN-Employee-Onboarding-Portal

Accelerate Onboarding

Verbeter de ervaring voor nieuwe medewerkers met een onboarding portal in eigen huisstijl, en verbeter efficiëntie en compliance met geavanceerde formulier- en taakmanagementtools. De geautomatiseerde processen - gepersonaliseerd op basis van soort werknemer, rol, of locatie - helpen nieuwe medewerkers om vanaf dag één goed van start te gaan. De UKG Onboarding oplossing combineert het beste van process automation, case management, en employee file management om je nieuwe medewerkers in deze kritieke fase te ondersteunen.

Leer meer

Power HR Shared Services

Shared Service Centers gebruiken UKG HR Service Delivery om werknemersverzoeken efficiënter te managen en op te pakken. Ondersteun een meerlaags dienstverleningsmodel, breng verslag uit over SLA's, en werk op mondiale schaal. Met een knowledge portal voor tier zero ondersteuning en case management voor complexere verzoeken kunnen HR vertegenwoordigers makkelijker de behoeften van werknemers ondersteunen. HR vertegenwoordigers kunnen personeelsbestanden openen en geautomatiseerde HR processen vanaf elke locatie in gang zetten, zodat ze het vermogen hebben om jouw personeelsbestand te ondersteunen. Bekijk de performance van je HR Shared Service Centers in makkelijk te lezen dashboards en identificeer snel gebieden voor verbetering.

Leer meer

Ga nu aan de slag met het meest innovatieve HR Service Delivery platform

Kom in contact