HR Service Delivery Solution

PeopleDoc Blog

Tips, ideeën en inspiratie voor het vereenvoudigen van taken binnen HR en voor het verbeteren van de employee experience.

Hoe 2020 de Employee Experience voor altijd veranderd heeft

Een studie van Deloitte uit 2019 laat zien dat bedrijfsleiders en HR‐managers het verbeteren van de employee experience (EX) belangrijk vonden en dat 28 % dit zelfs als dringend ervoeren. Destijds hadden we nog niet te maken met een pandemie en was er sprake van lage werkloosheid. Professionals veranderden vaker van baan en daardoor was het bieden van een optimale werknemerservaring essentieel voor het behoud van talent.

Datagedreven HR‐digitaliseringsprojecten in de praktijk: meten is weten

Tijdens het implementeren van een HR‐digitaliseringsproject is het belangrijk om de bestaande bedrijfsdoelstellingen na te leven, maar hoe houdt u deze als HR‐manager in het oog te midden van alle uitdagingen die een HR‐transformatie met zich meebrengt? Vooraf vastgestelde KPI’s (Key Performance Indicators) bieden uitkomst bij het nastreven van bedrijfsdoelen.

Datagedreven besluitvorming in HR: krachtig HR‐leiderschap voor de toekomstgerichte onderneming

Wist u dat HR dagelijks beslissingen maakt die cruciaal voor het gehele bedrijf zijn? Personeelszaken bepaalt of de workload en het aantal personeelsleden overeenkomt, ondersteunt werknemers en verschaft hen met de juiste tools en trainingen om hun werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Daarnaast zorgt HR er ook nog eens voor dat er zorgvuldig onderzoek wordt gedaan naar mogelijke factoren die compliance in de weg staan en ze zijn verantwoordelijk voor risicomanagement.