Behandel uw werknemers als uw beste klanten.

  Watch the Video

PeopleDocs Cloud Based HR Service

PeopleDoc by Ultimate Software zet de medewerkers op de eerste plaats. Met de oplossingen van PeopleDoc kunnen bedrijven hun employee experience verbeteren, de flexibiliteit van hun HR vergroten en HR compliance vereenvoudigen.

De Cloudoplossingen van PeopleDoc lopen uiteen van Employee File Management, Document Generation, Employee Case Management, een eigen portaal voor medewerkers, Process Automation, tot aan de E-Vault. PeopleDoc maakt deel uit van Ultimate Software, een toonaangevende wereldwijde leverancier van cloud-based human capital management oplossingen die wereldwijd ongeveer 6.600 klanten bedienen. Meer informatie over PeopleDoc van Ultimate Software is beschikbaar op www.people-doc.nl.

PeopleDoc by

ultimate-software.png


PeopleDoc by Ultimate Software zet de medewerkers op de eerste plaats. Met het HR Service Delivery platform van PeopleDoc kunnen bedrijven hun employee experience verbeteren, de flexibiliteit van hun HR vergroten en HR compliance vereenvoudigen. PeopleDoc maakt deel uit van Ultimate Software, een marktleider op het gebied van Human Capital Management oplossingen volledig in de cloud. Ultimate Software ondersteunt wereldwijd duizenden klanten.

Ons team

Eén ding hebben we allemaal gemeen: Onze engagement naar u toe

    Ga nu aan de slag met het meest innovatieve HR Service Delivery platform

    Kom in contact