Neem contact met ons op

Neem contact met ons up

Bezoek één van onze kantoren

Plan uw reis naar ons kantoor in Amsterdam

PeopleDoc Nederland is gevestigd in de hoofdstad van Nederland, bekend om zijn grachten en het enorme Museumkwartier. Ons kantoor ismakkelijk bereikbaar vanaf het centraal station met de metrolijn 54. Het grootste voetbalstadion van Nederland, de Johan Cruijff ArenA, het legendarische stadion van Ajax, ligt op slechts een paar minuten lopen.

Plan uw reis naar ons kantoor in Stuttgart

De PeopleDoc Germany GmbH is gevestigd in het centrum van Stuttgart, de grootste stad van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar vanaf het centraal station via de metrolijnen U5, U6, U7 en U12. De nabijgelegen parken nodigen uit om te ontspannen in de groene omgeving.

Plan uw reis naar ons kantoor in NYC

Haal je koffie bij Gregorys in de ochtend en pak een hamburger voor de lunch in The Tailor. Kom tot rust na het werk met een wandeling door Bryant Park. 'S Nachts loop je naar Times Square of het Empire State Building en bekijk je de stadslichten.

Plan uw reis naar ons kantoor in Frankrijk

Deze comfortabele bar is de perfecte plek om de dag te beginnen met een kop koffie op een zonnig terras, om een geweldige lunch te hebben na een vergadering of om de dag af te sluiten met een lekkere cocktail met uw collega's. Met andere woorden: uw bestemming in onze buurt, op elk moment van de dag!

Le Bonobo Café

66 rue d'Hauteville

75010 PARIS France

+33 1 48 01 07 28

Plan uw reis naar ons kantoor in Londen

Probeer Wild&Wood voor een cafeïne-boost voor de vergaderingen of bezienswaardigheden. Als u wilt eten en drinken met een andere sfeer, probeer dan cocktails bij The Anthologist of dineer met uitzicht op de stad vanaf de 40e verdieping van The Heron Tower at the Duck & Waffle. Als u tijd heeft voor het bezoeken van bezienswaardigheden, dan zijn Buckingham Palace, Houses of Parliament, Tower of London en de London Eye allemaal gemakkelijk te bereiken met de metro.

Plan uw reis naar ons kantoor in Madrid

Plan uw reis naar het Ultimate Software hoofdkantoor

Neem een kopje koffie bij de Starbucks van ons hoofdkantoor, op slechts een steenworp afstand van Weston Town Center. Ga naar Tarantella Ristorante en Pizzeria voor lunch. Na het werk kunt u een wandeling maken langs Fort Lauderdale Beach of Las Olas Boulevard, populair vanwege de geweldige restaurants en winkels.