Het verbeteren van dewerknemerservaring door
Intelligent Process Automation

Hoe RPA de handelswijze van HR positief beïnvloedt

Meer informatie in de whitepaper

 

Op de achtergrond van de "war for talents" moeten HR-afdelingen intelligente strategieën ontwikkelen om toptalent aan te trekken en te behouden voor het bedrijf. Optimale HR-diensten en doelgerichte ontwikkeling van de medewerkers moeten worden gebruikt om op de lange termijn topprestaties te kunnen blijven leveren. 

HR moet dus bevrijd worden van tijdrovende routinewerkzaamheden - hier komt de nodige technologie aan te pas: Robotic Process Automation (RPA).

Lees in onze white paper waarom RPA vandaag de dag onmisbaar wordt en hoe u de selectie van de juiste RPA-oplossing kunt benaderen. 

Geef uw HR-medewerkers de vrijheid om zich te concentreren op de taken die uw bedrijf vooruit helpen en zorgen voor succes op lange termijn. 

 

Lees de white paper om meer te weten te komen over de innovatieve en krachtige HR-management oplossing van de toekomst: Robotic Process Automation.

Whitepaper downloaden

Share this

Meer Klanten


Over PeopleDoc by Ultimate Software
 

PeopleDoc by Ultimate Software zet de medewerkers op de eerste plaats. Met de SaaS oplossingen van PeopleDoc kunnen bedrijven hun employee experience verbeteren, de flexibiliteit van hun HR vergroten en HR compliance vereenvoudigen. Sinds 2018 maakt PeopleDoc deel uit van Ultimate Software, een marktleider op het gebied van Human Capital Management oplossingen volledig in de cloud. Ultimate Software helpt op dit moment 6.600 klanten.