Een stappenplan voor de toekomst

Houd uw HR-productiviteit in eigen hand

Een stappenplan voor de toekomst: Houd uw HR-productiviteit in eigen hand


Als gevolg van de wereldwijde gezondheidscrisis hebben velen in HR een plaatsje verdiend aan de directietafel om het bedrijf en zijn werknemers door een enorme ontwrichting te loodsen. Nu staat de HR-functie onder druk om opnieuw op te treden als de kampioen van de productiviteit.

Bij UKG gaan wij uit van het principe ‘’our Purpose is People’’, dus we zijn ervan overtuigd dat HR de sleutel is tot het ondersteunen van de kracht van het bedrijf. Meer dan ooit tevoren verwachten leiders in organisaties van alle groottes dat HR afdelingen hun business nog verder ondersteunen. Aangezien de vooruitzichten na Covid-19 nog steeds onzeker zijn, worstelen bedrijven momenteel met de uitdaging om zichzelf opnieuw uit te vinden en hun productiviteit te verhogen. HR heeft tenslotte een grote rol te spelen in deze vergelijking.

 

Deze whitepaper belicht zeven hacks voor HR-professionals om hun functie opnieuw in te richten, en gaat dieper in op hoe de mogelijkheden van technologie optimaal benut kunnen worden om deze visie uit te breiden, zodat HR de productiviteitsuitdaging kan overwinnen.

 

Deze whitepaper is geschreven door:

Barry-Flack

 

Barry Flack

Award-winning HR & Talent Director | HR Tech Advisor | Keynote speaker

 

3...2...1...Download

Share this

PeopleDoc by Ultimate Software is now UKG

UKG delivers best-in-class HR and workforce management in an unmatched suite of solutions and services, backed by people who care about you and your people. We create global workforce experiences that are more meaningful and connected for all people, wherever they are and whatever industry they work in. That means insights are deeper, work is easier, and interactions are more impactful—powering breakthrough outcomes for businesses and the people that move them forward.