De Digitale Transformatie van Wolters Kluwer

Steeds meer toonaangevende bedrijven zoeken naar alternatieve manieren om de concurrentiepositie van hun bedrijf te versterken. In een tijd waarin retentie van werknemers een uitdaging is leveren concepten zoals employee experience, efficiëntie en optimalisatie van processen een grote bijdrage in het behoud van een gezonde bedrijfsstructuur.

Talloze bedrijven maken dan ook de overstap naar technologieën zoals cloud oplossingen, gecentraliseerde systemen en gebruiksvriendelijke tools om medewerkers meer tijd voor de belangrijkste taken te geven en retentie te maximaliseren. Kortom, een transformatie van uw HR maakt een wereld van verschil.

Zo heeft ook marktleider Wolters Kluwer een innoverende HR-transformatie in werking gesteld en binnen korte tijd indrukwekkende resultaten geboekt. Wilt u weten hoe Wolters Kluwer dit proces met meer dan 18.000 werknemers wereldwijd heeft doorgevoerd? Lees dan deze Case Study om te zien hoe Bill, Vicepresident Personeelszaken bij Wolters Kluwer, te werk is gegaan en welke tools hem ondersteunen tijdens zijn zoektocht naar voortdurende innovatie.

“Een Employee Experience waarbij we de werknemer als een klant behandelen is van groot belang voor ons en PeopleDoc heeft ons een oplossing geboden die onze denkwijze ondersteunt. Ze hebben een hoop gaten gevuld en meer aan functionaliteit gedacht dan andere platforms op de markt—dat gaf ons echt uitwijkmogelijkheden.”

Wolters_Kluwer_Logo

 

Download Case Study

Share this

Meer Klanten


Over PeopleDoc by Ultimate Software
 

PeopleDoc by Ultimate Software zet de medewerkers op de eerste plaats. Met de SaaS oplossingen van PeopleDoc kunnen bedrijven hun employee experience verbeteren, de flexibiliteit van hun HR vergroten en HR compliance vereenvoudigen. Sinds 2018 maakt PeopleDoc deel uit van Ultimate Software, een marktleider op het gebied van Human Capital Management oplossingen volledig in de cloud. Ultimate Software helpt op dit moment 6.600 klanten.