De Drie Megatrends

Grey Collar, Ethisch Leiderschap en Flexibel Compliancebeheer

De Drie Megatrends die Momenteel HR Definiëren

Van HR voor HR: Dit jaar analyseren wij opnieuw de trends die een centrale rol hebben voor de HR-transformatie van bedrijven. 

Er heeft een verschuiving van het evenwicht plaatsgevonden en werknemers hebben meer zeggenschap dan ooit, wat leidt tot grotere verwachtingen vanuit werknemers naar de bedrijven toe. Dit heeft als gevolg dat beedrijven harder moeten werken om hun concurrentiepositie te behouden.

Gelukkig heeft UKG een overzicht van drie verwachte megatrends van dit jaar om jouw en jouw bedrijf op weg te helpen.

Ontdek meer over de volgende trends:

  • De 'grey-collar' werknemer: een ‘nieuwe’ groep personeel dat zich bevindt in het grijze gebied tussen zij die veel gebruik maken van de handen en de tradtionele kantoorwerkers.
  • Ethisch Leiderschap: Diversiteit, transparantie, maar ook ook het voeren van gesprekken met personeel en hen assisteren.
  • Flexibel Compliancebeheer: van reactief naar proactief beheer.
  • En uitgebreide informatie over hoe jouw bedrijf kan inspelen op deze trends.

 

NL22 - Screenshot - Megatrend E-book Border

 

Wil je meer te weten komen over wat de Drie Megatrends van HR? Vul dan nu het formulier in en ontvang dit e-book - snel & gemakkelijk! 

Ontdek de trends

Share this

Over UKG

Bij UKG (Ultimate Kronos Group) staat de mens centraal. Onze organisatie is ontstaan uit een merger, waar een van de grootste cloudbedrijven ter wereld uit is voortgekomen. Wij geloven dat ondernemingen slagen wanneer ze werknemers vooropzetten. UKG is wereldwijd toonaangevend in het bieden van HCM, payroll, HR Service Delivery, en workforce managementoplossingen. Onze awardwinnende Pro, Dimensions en Ready tools helpen dagelijks tienduizenden bedrijven in verschillende industrieën overal ter wereld bij het bereiken van hogere zakelijke doelstellingen, het optimaliseren van de effectiviteit van HR en het creëren van een betere, menselijkere werkomgeving voor iedereen. UKG heeft wereldwijd meer dan 13,000 werknemers in dienst en staat bekend om zijn inclusieve bedrijfscultuur.

Ons bedrijf heeft talloze awards voor werkcultuur, producten en services achter zijnnaam staan en wordt al jaren op rij genoemd als een van de Fortune’s 100 Best Companies to Work For.

Meer Klanten

American-Express-a-PeopleDoc-customer
Avis-budget-group-a-PeopleDoc-customer-1
Atos a PeopleDoc customer
NCR-a-PeopleDoc-customer
Wolters_Kluwer_Logo.svg