Verbeter de resultaten met het
HR Shared Service Center

Het nut van een HR Service Delivery Platform

Het wordt dankzij een HR Shared Service Center (HRSSC) eenvoudiger voor HR om werknemers te helpen en om zodoende hun tevredenheid te vergroten - mits dit goed gebeurt.

Na de beslissing om over te stappen naar Shared Services, zal technologie een sleutelrol gaan spelen bij het ondersteunen van het nieuwe model en bij het bereiken van echte waarde.


Want hoe kan een organisatorische wijziging immers succesvol zijn als de technologie waarmee uw teams worden ondersteund niet wordt geïmplementeerd? Met de juiste technologie wordt het mogelijk om op ongekende wijze prestaties te meten en vervolgens te optimaliseren om KPI's te bereiken en waarde te maximaliseren. De kwaliteit van de geboden ondersteuning gaat direct merkbaar omhoog en je ontwikkelt diepgaand inzicht in de effectiviteit en efficiëntie van die ondersteuning.

In dit eBook onderzoeken we de best practices die jouw HR Shared Service Center tot een succes maken, zodat je HR-team, leidinggevenden en werknemers tevreden en productief zijn.

 

Learn how to drive results in your global HR Shared Service Center

Download eBook

Share this

Meer Klanten


Over PeopleDoc by Ultimate Software
 

PeopleDoc by Ultimate Software zet de medewerkers op de eerste plaats. Met de SaaS oplossingen van PeopleDoc kunnen bedrijven hun employee experience verbeteren, de flexibiliteit van hun HR vergroten en HR compliance vereenvoudigen. Sinds 2018 maakt PeopleDoc deel uit van Ultimate Software, een marktleider op het gebied van Human Capital Management oplossingen volledig in de cloud. Ultimate Software helpt op dit moment 6.600 klanten.