Maak een afspraak

eVault (elektronische kluis)

Brieven op papier worden overbodig

Maak het makkelijk en geef inzichtdb-clock-2

 

Krijgt u nog steeds vragen over loonstroken en andere documenten van medewerkers die niet meer werken bij uw bedrijf? Onnodig en tijdrovend vinden wij. Waarom niet een eigen omgeving bieden die ook, nadat ze niet meer werkzaam zijn bij uw bedrijf, toegankelijk is. Zoek niet langer naar documenten en verstuur ze ook niet langer op papier. Verstuur documenten die betrekking hebben op uw medewerkers via een paar kliks met PeopleDoc eVault.

Met de elektronische kluis (eVault), die is geïntegreerd in de PeopleDoc Employee File Management module, stuurt u documenten gemakkelijk en veilig aan uw medewerkers. Zo kunt u de productiviteit van de afdeling HR verhogen omdat het HR-team waardevolle tijd wint.


  • Verstuur digitale documenten zoals loonstroken automatisch aan uw medewerkers en bespaar zo tijd en geld. U bespaart zowel drukwerk- als verzendkosten.
  • Bewaar personeelsdossiers op een centrale plek en minimaliseer het risico op non-compliance. HR-documenten worden gesorteerd, voorzien van een stempel van ontvangst en gearchiveerd in een veilige online-omgeving.

 

Registreer u nu en ontvang onze factsheet over de eVault. Biedt uw medewerkers de best mogelijke employee experience.

 

 

 

 

Download Factsheet

Share this

Meer Klanten


Over PeopleDoc by Ultimate Software
 

PeopleDoc by Ultimate Software zet de medewerkers op de eerste plaats. Met de SaaS oplossingen van PeopleDoc kunnen bedrijven hun employee experience verbeteren, de flexibiliteit van hun HR vergroten en HR compliance vereenvoudigen. Sinds 2018 maakt PeopleDoc deel uit van Ultimate Software, een marktleider op het gebied van Human Capital Management oplossingen volledig in de cloud. Ultimate Software helpt op dit moment 6.600 klanten.