The Great Rethink

Ontslag Nemen, Ontslag Genomen of Terugkeren Bij Hetzelfde Bedrijf?

'The Great Resignation' Wat heeft dit veroorzaakt en hoe nu verder?

Het landschap van HR is de afgelopen jaren een hoop veranderd en de pnademie heeft daar zeker een grote rol bij gespeeld. Tijdens de pandemie hebben veel mensen voor een nieuwe baan gekozen, met alle gevolgen van dien.

Uit feedback van werkgevers blijkt achteraf toch dat veel van hen te snel is overgestap naar een andere baan. Dat leidt echter wel tot de vragen: 'Waarom hebben ze dan ontslag genomen?' en 'Wat kan gedaan worden om personeel beter te behouden of zelfs opnieuw aan te nemen?'

Als deze vragen bekend klinken voor jou, dan is deze e-book zeker een 'must read'!

In dit e-book zal je meer lezen over:

  • Wat de daadwerkelijke redenen zijn waarom personeel massaal ontslag heeft genomen tijdens de pandemie.
  • Waarom ook personeelsmanagers nu overwegen om zelf ontslag te nemen.
  • Hoe 'boomerangpersoneel' over de streep gehaald kan worden om terug te keren naar hun voormalige werkgever.
  • Interesse? Er volgt nog veel meer ...

 

NL22 - Screenshot - Great Rethink E-book Cover

 

Wil je meer te weten komen over wat 'The Great Rethink'  en de inzichten die ons onderzoek heeft geleverd, vul dan nu het formulier in en ontvang dit e-book - snel & gemakkelijk! 

Ontdek de inzichten

Share this

Over UKG

Bij UKG (Ultimate Kronos Group) staat de mens centraal. Onze organisatie is ontstaan uit een merger, waar een van de grootste cloudbedrijven ter wereld uit is voortgekomen. Wij geloven dat ondernemingen slagen wanneer ze werknemers vooropzetten. UKG is wereldwijd toonaangevend in het bieden van HCM, payroll, HR Service Delivery, en workforce managementoplossingen. Onze awardwinnende Pro, Dimensions en Ready tools helpen dagelijks tienduizenden bedrijven in verschillende industrieën overal ter wereld bij het bereiken van hogere zakelijke doelstellingen, het optimaliseren van de effectiviteit van HR en het creëren van een betere, menselijkere werkomgeving voor iedereen. UKG heeft wereldwijd meer dan 13,000 werknemers in dienst en staat bekend om zijn inclusieve bedrijfscultuur.

Ons bedrijf heeft talloze awards voor werkcultuur, producten en services achter zijnnaam staan en wordt al jaren op rij genoemd als een van de Fortune’s 100 Best Companies to Work For.

Meer Klanten

American-Express-a-PeopleDoc-customer
Avis-budget-group-a-PeopleDoc-customer-1
Atos a PeopleDoc customer
NCR-a-PeopleDoc-customer
Wolters_Kluwer_Logo.svg