HR-Transformatie Checklist

Zes stappen voor succesvolle digitale HR-transformatie!

De zes essentiële stappen naar HR-transformatie in een oogopslag!

 

Van HR voor HR: In deze checklist benoemen wij de zes belangrijkste stappen voor het behalen van digitale HR-transformatie.

Als het namelijk gaat om jouw digitale HR transformatie, wil je een actieplan samenstellen dat jouw team begeleidt bij een succesvolle overgang naar een cloud-gebaseerde HR Service Delivery oplossing. In onze checklist bespreken wij dan ook de zes punten die voor UKG het belangrijkst zijn, denk hierbij aan:

  • Het analyseren jouw behoeftes: Wat zijn de mogelijke behoeftes van jouw werknemers? En wat zijn die van jouw HR-team?
  • De samenstelling van een team: De oprichting van een toegewijd team is de sleutel voor een succesvol project, maar wie heb je dan nodig?
  • De strategie voor het informeren en trainen van jouw werknemers: Hoe stimuleer je verandering en maak jij jouw werknemers warm voor de nieuwe oplossing?

NL22 - Screenshot - HR Transformation Checklist

 
 

Ben je benieuwd naar de antwoorden op die drie vragen en de andere punten die jou HR-transformatie zullen helpen? Vul dan direct het formulier in en ga aan de slag met onze checklist!

Ontvang jouw checklist nu!

Share this

Over UKG


Bij UKG (Ultimate Kronos Group) staat de mens centraal. Onze organisatie is ontstaan uit een merger, waar een van de grootste cloudbedrijven ter wereld uit is voortgekomen. Wij geloven dat ondernemingen slagen wanneer ze werknemers vooropzetten. UKG is wereldwijd toonaangevend in het bieden van HCM, payroll, HR Service Delivery, en workforce managementoplossingen. Onze awardwinnende Pro, Dimensions en Ready tools helpen dagelijks tienduizenden bedrijven in verschillende industrieën overal ter wereld bij het bereiken van hogere zakelijke doelstellingen, het optimaliseren van de effectiviteit van HR en het creëren van een betere, menselijkere werkomgeving voor iedereen. UKG heeft wereldwijd meer dan 13,000 werknemers in dienst en staat bekend om zijn inclusieve bedrijfscultuur.

Ons bedrijf heeft talloze awards voor werkcultuur, producten en services achter zijnnaam staan en wordt al jaren op rij genoemd als een van de Fortune’s 100 Best Companies to Work For.

Meer Klanten

American-Express-a-PeopleDoc-customer
Avis-budget-group-a-PeopleDoc-customer-1
Atos a PeopleDoc customer
NCR-a-PeopleDoc-customer
Wolters_Kluwer_Logo.svg