Zorg voor een Employee Experience op consument-niveau

Empowerment van uw werknemers door middel
van self-service

Het zwangerschapsverlofproces in 6 stappen - ervaar het zelf.


Wanneer een werknemer in verwachting is, is het laatste waar ze mee te maken zouden moeten krijgen is een complex, verwarrend proces voor het aanvragen van zwangerschapsverlof. Een goede dienstverlening aan uw medewerkers betekent soms dat zij het initiatief zouden moeten kunnen nemen. Met het HR Service Delivery platform van PeopleDoc kunnen medewerkers complexe processen, zoals zwangerschapsverlof, in een paar klikken zelfstandig in gang zetten.

 

conflict management

Zie hoe een HR Service Delivery platform medewerkers in staat stelt om relevante beleidsinformatie te vinden en een zwangerschapsverlofproces te initiëren via self-service.

In zes klikken leert u hoe medewerkers via self-service een zwangerschapsverlofproces in gang kunnen zetten.

 

 

Download interactieve demo

Share this

Meer Klanten


Over PeopleDoc by Ultimate Software
 

PeopleDoc by Ultimate Software zet de medewerkers op de eerste plaats. Met de SaaS oplossingen van PeopleDoc kunnen bedrijven hun employee experience verbeteren, de flexibiliteit van hun HR vergroten en HR compliance vereenvoudigen. Sinds 2018 maakt PeopleDoc deel uit van Ultimate Software, een marktleider op het gebied van Human Capital Management oplossingen volledig in de cloud. Ultimate Software helpt op dit moment 6.600 klanten.