UKG digitaliseert document gerelateerde
HR-processen in SAP SuccessFactors

Met UKG voor SuccessFactors benutten SAP SuccessFactors-klanten optimaal de voordelen van digitale transformatie.

Met uw gebruikelijke user Interface kunt u probleemloos documenten genereren en direct onder de juiste retentieregels opslaan. Snel, flexibel en efficiënt worden Onboarding-processen geoptimaliseerd en bespaart het HR-team waardevolle tijd.

Hoe worden HR-processen door het gebruik van UKG voor SuccessFactors geïmplementeerd en verbeterd? Hoe draagt digitalisering en automatisering bij aan uw (GDPR) compliancy?

Maak tijdens dit seminar kennis met:

  • Genereren van op events gebaseerde documenten om processen te stroomlijnen, zoals indiensttreding, onboarding & offboarding, etc. in uw eigen SAP SuccessFactors omgeving
  • Het automatisch opslaan van voltooide en digitaal ondertekende documenten in de werknemersfolder waarmee HR tijd bespaart.
  • Hoe events en triggers in SAP SuccessFactors het mogelijk maakt processen te automatiseren die zowel voor HR als medewerker een optimale exprience geeft.

NL19-Jaime-Prins_Autorenportrait

 

Meer te weten komen in webinar-on-demand met Jaime Prins, Teamlead Solutions Consulting Central Europe, UKG. 

Webinar-on-Demand

Share this

Meer Klanten


Over PeopleDoc by Ultimate Software
 

PeopleDoc by Ultimate Software zet de medewerkers op de eerste plaats. Met de SaaS oplossingen van PeopleDoc kunnen bedrijven hun employee experience verbeteren, de flexibiliteit van hun HR vergroten en HR compliance vereenvoudigen. Sinds 2018 maakt PeopleDoc deel uit van Ultimate Software, een marktleider op het gebied van Human Capital Management oplossingen volledig in de cloud. Ultimate Software helpt op dit moment 6.600 klanten.