Diensten  
100% van onze klanten kunnen het niet mis hebben


Het team van UKG Services richt zich op succes voor de klant -
en onze score van 100% klantloyaliteit is daarvan het bewijs. Vanaf de kick-off tot en met de implementatie en het voortzetten van het gebruik van onze applicaties: wij zorgen ervoor dat uw organisatie grootse resultaten en blijvende waarde uit onze oplossingen haalt.

rocket-illustration-s

Implementatie

Het UKG Implementation Team werkt van kick-off tot en met go-live samen met uw organisatie en zorgt zo voor een succesvolle uitrol van de oplossing. Onze unieke HyperCare service volgend op de go-live zorgt ervoor dat u snel de juiste resultaten ziet.

Training en opleiding

Het maakt niet uit of uw organisatie voor het eerst live gaat met UKG, uitbreiding zoekt in nieuwe landen of mogelijkheden, een teamlid onze hulp kan gebruiken – UKG University helpt u bij het krijgen van maximale gebruikersacceptatie en -tevredenheid.

happy-employees-lp.jpg

Standaard Care

Wij leveren altijd ondersteuning in de vorm van onze kennisdatabase en customer community, maken gebruik van support agents om uw problemen op te lossen en bieden een HyperCare aanpak voor de eerste dertig dagen na Go-Live. Wij reiken u de hulpmiddelen aan voor blijvend succes.

Learn More

LOGOWEBSITE.png

Customer Success Services

Alle klanten krijgen een met naam genoemde Customer Success Manager toegewezen. Toegevoegde waarde zoals Premium Success Service, Change Management en HR Compliance Assist geven u een extra impuls om nog een stap verder te gaan. Diverse hulpmiddelen, zoals workshops of een toegewezen Customer Success Architect dienen hierbij als uw leidraad.

Learn More

Desk

HR Compliance Assist

Doorgronden hoe je wereldwijd aan de lokale arbeidswetgeving moet voldoen is een uitdaging op zich, zo krijgen we voortdurend van klanten over de hele wereld te horen. UKG HR Compliance Assist bespaart tijd en werk, beperkt compliancerisico's, versnelt de acceptatie van digitale hulpmiddelen en zorgt voor minder stress.

Learn More

Ga nu aan de slag met het meest innovatieve HR Service Delivery platform

Kom in contact