Customer Success Services

Verminder uw werkdruk

Maak uw werk eenvoudiger met onze Value-Add Services

Onze klanten waarderen de diensten van PeopleDoc en dat uit zich in maximaal klantbehoud (100%!). Onderdeel van onze Standard Care is dat alle klanten van PeopleDoc een Customer Success Manager krijgen toegewezen om ervoor te zorgen dat u grote resultaten boekt die waarde blijven toevoegen. Voor klanten die behoefte hebben aan een nauwere samenwerking en gebruik willen maken van onze ervaring op het gebied van digitale HR-transformatie en best practices, bieden we verschillende value-add services . Deze proactieve programma's geven u extra ondersteuning, aandacht en tools om zelfs de meest complexe HR-processen snel uit te kunnen voeren.

why-us-desk.png

Onze value-add services zijn één van de grootste redenen voor onze 100% klanttevredenheid.

WAT WE BIEDEN:

Klanten die gebruikmaken van de Premium Success Service krijgen vanaf dag één een Customer Success Manager (CSM) toegewezen, waarmee een langdurige samenwerking wordt aangegaan. Uw CSM heeft uitgebreide HR-ervaring en een sterk zakelijk en technisch inzicht, en zorgt er proactief voor dat u in staat bent om uw HR-KPI's en goede bedrijfsresultaten te behalen. Als Premium Success Service-klant krijgt u voorrang bij support-tickets, aanvullende training en exclusieve toegang tot de experts van PeopleDoc.

 

 

PeopleDoc HR Compliance Assist is een one-stop online shop om internationale HR-managers te helpen om compliance te beheren en dataprivacyrisico's te verkleinen. HR Compliance Assist biedt twee diensten: Een online portal met informatie over relevante HR compliance-onderwerpen voor verschillende landen en regio's in de wereld, die door een netwerk van compliance-experts is samengesteld en wordt beheerd. Een nieuwsbrief, ComplianceWatch, die abonnees elk kwartaal op de hoogte houdt van veranderingen en best practices voor complexe onderwerpen in verschillende landen.


Bij organisatorische veranderingen, veranderingen in processen of het uitrollen van nieuwe tools, is het van essentieel belang dat medewerkers de nieuwe strategie en werkwijze accepteren. Met een volledige focus op HR, begrijpt PeopleDoc dat de menselijke factor belangrijk is om een project te laten slagen. Wij leggen ons toe op het slagen van dit proces nadat u live bent gegaan en bieden verschillende Change Management-programma's die ervoor zorgen dat het proces op wijdverspreide adoptie en steun kan rekenen. Denk daarbij aan communicatiekits, workshops, operationele ondersteuning en nog veel meer.

 

THE GOODS

Resources

Get started with the most innovative HR Service Delivery platform.

Kom in contact