UKG HR Compliance Assist

Minder stress. Meer doen.

iPad HRCA.png

UKG HR Compliance Assist is een one-stop online shop om over de hele wereld HR leiders te helpen bij het beheer van HR compliance en het verminderen van de risico’s op het gebied van de bescherming van werknemersgegevens. Het omvat twee diensten:

  • Een online portal met informatie over relevante digitale onderwerpen over HR compliance voor landen over de hele wereld. Deze informatie is gemaakt en samengesteld door een netwerk van advocaten en compliance-experts.
  • Een Compliance Watch nieuwsbrief waarin abonnees op de hoogte worden gehouden van wijzigingen en best practices voor deze complexe onderwerpen.

    Meer informatie

Krijg iedereen snel op een lijn

UKG SaaS klanten gebruiken HR Compliance Assist om eenvoudig de regelgeving en vereisten van verschillende landen te beheren. Eind 2019 zal HR Compliance Assist informatie bevatten voor 50 landen, waaronder: Brazilië, Canada, China, Japan, India, de Verenigde Staten en alle EU-landen.

GDPR & Bescherming van werknemersgegevens Krijg meer inzicht in de naleving van de privacyregels voor werknemersgegevens, waaronder: bescherming van werknemersgegevens, internationale overdracht van HR gegevens en best practices voor het vragen van toestemming aan werknemers.
Elektronische HR gegevens Beheers best practices voor de transitie van papieren documenten naar een elektronisch systeem, waaronder: het elektronisch bewaren van de oorspronkelijke papieren documenten en het uitvoeren van HR overeenkomsten met elektronische handtekeningen.
HR richtlijnen voor dossier retentie Vertrouw op het beheer van de bewaarschema's van papieren en elektronische documenten.

data-visualisation-illustration

Waarom HR Compliance Assist toevoegen?

Maak HR Data Management minder complex. Krijg toegang tot inzichten van experts, downloadbare overzichtskaarten en een groeiende lijst met landen die in het systeem zijn opgenomen.

  • Bespaar tijd en werk: Krijg op aanvraag toegang tot compliance-inzichten vanuit ons wereldwijde netwerk van advocaten. Kom snel meer te weten over de belangrijkste voorschriften voor het beheer van personeelsgegevens die van invloed zijn op uw bedrijf.
  • Verminder compliancy risico's: Blijf regelgeving altijd een stap voor met onze ComplianceWatch nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van op stapel staande wetten en de stappen die u moet nemen om aan regels te blijven voldoen.
  • Versnel de digitale acceptatie: Deel eenvoudig te begrijpen tabellen met uw HR, IT en interne juridische teams, zodat u samen kunt werken aan de toepassing van lokale regelgeving op uw digitale HR praktijken.
  • Minder stress: Krijg zelfvertrouwen door alleen al weten van welke regels u op de hoogte moet zijn.

Sample the Goods

Ga nu aan de slag met het meest innovatieve HR Service Delivery platform

Kom in contact