Implementatie

Een snelle en adequate uitrol

PeopleDoc Implementation Stages.png

PeopleDoc biedt een breed scala aan diensten om uw PeopleDoc oplossingen in te zetten en voortdurend te verbeteren. Met onze krachtige methode en onze bewezen staat van dienst kunnen we zorgen voor een tijdige en adequate uitrol.

De kracht van ons Implementation Team ligt niet alleen in hun technische expertise, maar ook in hun kennis van de branche en ervaring. Zij weten hoe processen in de HR sector werken en wat de valkuilen zijn. De aanbevelingen van het Implementation Team richten zich op de menselijke kant van de zaak om zo een succesvol project te garanderen.

.

Onze gemiddelde implementatietijd is 8-12 weken

Gemiddeld 8-12 weken, meer tijd is er niet nodig voor u aan de slag kunt gaan om snel succes en aanzienlijke winst te behalen. Wij kunnen dit doen, omdat we gebruik maken van wereldwijde best practices en omdat we hebben geleerd van de meer dan 1000 succesvolle implementaties tot nu toe. Hierdoor zijn wij in staat het grootste deel van de oplossing vooraf te configureren. Zodra u klant wordt maken we een afspraak om uw bedrijf te leren kennen en succescriteria vast te stellen. Wij kunnen de resterende onderdelen van het product configureren om aan uw specifieke behoeften te voldoen.PeopleDoc 100 Implementation.png

Bewezen projectmethodiek

Onze projectmethodiek is uitgebreid getest, verfijnd en effectief bewezen met meer dan 500 succesvolle go-lives bij klanten.

Als er een nieuw technologieproject wordt gestart, zult u veel beslissingen moeten nemen. Zonder de mogelijkheid om het gewenste eindresultaat inzichtelijk te maken, kan het nemen van deze beslissingen een hele opgave zijn. Met PeopleDoc beschikt u direct na de start van het project over een testomgeving, zodat er geen onduidelijkheid meer bestaat over de eisen die in een vroeg stadium worden gesteld.

Het is belangrijk om gedurende de gehele implementatie op dezelfde lijn te zitten, om zo een succesvolle en tijdige uitrol te garanderen. Onze aanpak omvat een effectief communicatieproces en een wekelijkse opvolging van de projecten.

Het is belangrijk om gedurende de gehele implementatie op dezelfde lijn te zitten, om zo een succesvolle en tijdige uitrol te garanderen. Onze aanpak omvat een effectief communicatieproces en een wekelijkse opvolging van de projecten.

Wij weten uit ervaring dat de eerste 30 dagen na de go-live de kritieke periode is waarin het succes van de implementatie mede wordt bepaald. PeopleDoc begrijpt dat gedurende deze periode extra ondersteuning nodig kan zijn. HyperCare is een tweeledige ondersteuningsfunctie, waarbij de Implementation Manager en een toegewezen Customer Success Manager (CSM) samenwerken om ervoor te zorgen dat de overgang naar de productieomgeving soepel verloopt.

THE GOODS

Resources

Get started with the most innovative HR Service Delivery platform.

Kom in contact