Implementatie

Een snelle en adequate uitrol

PeopleDoc Implementation Stages.png

UKG biedt een breed scala aan diensten om uw UKG oplossingen in te zetten en voortdurend te verbeteren. Met onze krachtige methode en onze bewezen staat van dienst kunnen we zorgen voor een tijdige en adequate uitrol.

De kracht van ons Implementation Team ligt niet alleen in hun technische expertise, maar ook in hun kennis van de branche en ervaring. Zij weten hoe processen in de HR sector werken en wat de valkuilen zijn. De aanbevelingen van het Implementation Team richten zich op de menselijke kant van de zaak om zo een succesvol project te garanderen.

.

Onze gemiddelde implementatietijd is 8-12 weken

Gemiddeld 8-12 weken, meer tijd is er niet nodig voor u aan de slag kunt gaan om snel succes en aanzienlijke winst te behalen. Wij kunnen dit doen, omdat we gebruik maken van wereldwijde best practices en omdat we hebben geleerd van de meer dan 1000 succesvolle implementaties tot nu toe. Hierdoor zijn wij in staat het grootste deel van de oplossing vooraf te configureren. Zodra u klant wordt maken we een afspraak om uw bedrijf te leren kennen en succescriteria vast te stellen. Wij kunnen de resterende onderdelen van het product configureren om aan uw specifieke behoeften te voldoen.UK22- LI Images (3)

Bewezen projectmethodiek

Onze projectmethodiek is uitgebreid getest, verfijnd en effectief bewezen met meer dan 500 succesvolle go-lives bij klanten.

THE GOODS

Resources

Ga nu aan de slag met het meest innovatieve HR Service Delivery platform

Kom in contact