Learning I/O

Maximaliseren van de gebruikersacceptatie en -tevredenheid

learning-i-o-fly-with-us

Verzeker u van volledige acceptatie van uw HR Service Delivery platform en maximaliseer de ROI.

Learning I/O is een doeltreffend opleidingsconcept dat succes en tevredenheid garandeert voor alle PeopleDoc gebruikers. Sessies worden aangepast aan de verschillende kennisniveaus en leerstijlen. Bovendien, geloof het of niet, zijn ze heel erg leuk om te volgen. Ons Learning I/O team gebruikt een uniek vliegthema dat de deelnemers lang bij zal blijven.

Er hangt kennis in de lucht

Meer informatie over Learning I/O, PeopleDoc's geaccrediteerde Learning Services.

Bij Learning I/O stellen we onze klanten in staat om de gebruikersacceptatie te verhogen en een maximale ROI te garanderen. Door de juiste trainingssessie te leveren, op het juiste moment en in het juiste formaat, komen wij tegemoet aan de leerbehoefte van uw cursisten, hun werksfeer, omgeving en zakelijke vereisten.

Learning I/O biedt een verscheidenheid aan onderwerpen en formaten aan om vertrouwd te raken met PeopleDoc producten. Van sessies on-site of in virtuele groepen tot individuele en in eigen tempo te volgen programma's. Er is ongetwijfeld een pakket (we noemen ze hier vluchtplannen) dat aan de specifieke wensen van uw team voldoet. De beste manier om iets te leren, is door te doen – door op de stoel van de piloot te gaan zitten, daarom worden in alle sessies praktische oefeningen gegeven.

Learning I/O biedt sessies die samenvallen met uw PeopleDoc reis. Ze beginnen met een openbare sessie op hoog niveau om gebruikers vertrouwd te maken met het systeem. Daarna krijgen de sessies een meer op de persoon afgestemd karakter en bieden ze maatwerk voor HR systeembeheerders. Voor gebruikers die het systeem grondig moeten leren kennen, bieden wij bij elke stap verschillende opties aan – vergelijk het met het uitkiezen van een vliegtuigstoel. Ga er lekker voor zitten en geniet van het uitzicht!

Met PeopleDoc valt er altijd iets nieuws te leren. Daarom is elk vluchtplan voorzien van 24/7 onbeperkte toegang tot onze online modules, zowel in HTML als PDF. Neem dus uw maandelijkse, wekelijkse of zelfs dagelijkse dosis kennis tot u en blijf op de hoogte van nieuwe releases – onze oplossing bevindt zich in de cloud, want er hangt kennis in de lucht.

THE GOODS

Resources

Get started with the most innovative HR Service Delivery platform.

Kom in contact