Maak een afspraak

Advanced Analytics

Verbeter de HR dienstverlening
en productiviteit met nieuwe inzichten

 

Optimaliseer je HR Service Delivery op de meeste slimme manier

Gewapend met inzicht in voorheen onbekende aspecten, zoals hoeveel tijd het een werknemer kost om een contract te tekenen en welke soorten verzoeken het meest binnenkomen, kan HR knelpunten signaleren en de performance in de gaten houden om werknemers proactief de best mogelijke ondersteuning te bieden. De relevante inzichten en tijdige informatietoevoer van PeopleDoc Advanced Analytics helpen je om prioriteit te geven aan bepaalde resources en acties en zo de maximale impact te genereren.

Advanced Analytics Features

KPI Monitoring and Reporting Houd Key Performance Indicators zoals SLA's (service level agreements) in het oog met behulp van dashboards en krijg een duidelijk beeld van de gemiddelde reactietijd, het aantal binnenkomende verzoeken, het tevredenheidsniveau, en meer.
Configurable Dashboards Stel makkelijk af te lezen dashboards in om aan jouw bedrijfsbehoeftes te voldoen en de belangrijkste KPI's te meten. Houdt processen zoals de onboarding voor nieuwe medewerkers in de gaten, kijk snel welke taken nog voltooid moeten worden, en verdiep je in de dashboard reports om de data nader te analyseren.
Process Analytics Signaleer met gemak knelpunten en kansen om verder te stroomlijnen met behulp van inzicht in de performance van je HR processen .
Performance Insights Beoordeel hoe effectief de performance van je HR vertegenwoordigers is en bepaal de waarde van de bestaande informatie in de knowledge base en de HR processen in het algemeen.
Proactive Compliance Kom er snel achter waar je nog documenten mist en welke documenten binnenkort verlopen om het beleid en de regelgeving wat betreft compliance proactief te beheren.

De voordelen van Advanced Analytics

PeopleDoc Advanced Analytics biedt dashboards die nodig zijn om over de gehele organisatie heen een duidelijk beeld te krijgen. Bijvoorbeeld welke vragen veel gesteld worden, of, welke documenten verlopen komende maand? Met deze informatie kunt u de medewerkers beter ondersteunen, tijdig signaleren, HR processen verbeteren en een flinke stap vooruit maken in Employee Experience.

 

Kom er snel achter welke documenten je hebt, welke er nog ontbreken, en welke niet meer nodig zijn. Maak rapporten om te zien waar compliance dreigt mis te gaan.

 

Definieer, volg, en breng verslag uit over KPI's om de performance van HR service delivery constant te meten en verbeteren. Of dit nu in een shared service model is of niet. 

 

Employee Experience is essentieel in een goede dienstverlening naar de medewerkers. Signaleer gemakkelijk trends en knelpunten met makkelijk af te lezen dashboards. Houd de werkgeverservaring in de gaten en beoordeel de HR performance op basis van SLA's en andere KPI's om zo constant je diensten en processen te optimaliseren.

 

Houd de HR performance, processen en informatie in de knowledge base in de gaten om erachter te komen wat het beste werkt voor je medewerkers en waar de knelpunten liggen. Optimaliseer je processen om je medewerkers betere service te bieden en zo de werknemerservaring te verbeteren.

 

Meet en optimaliseer de inhoud van je knowledge portal en de HR vertegenwoordigers die verantwoordelijk zijn voor het beheren van werknemersverzoeken. Bekijk uitgebreide data over je personeelsbestanden, zoals hoe snel documenten worden voltooid en welke documenten nog ontbreken. Signaleer knelpunten en kansen om processen zoals onboarding en interne overplaatsing te stroomlijnen, dankzij beter inzicht in de performance van je HR processen.

THE GOODS

Resources

Ga nu aan de slag met het meest innovatieve HR Service Delivery platform

Kom in contact