Advanced Analytics

Verbeter de HR dienstverlening
en productiviteit met nieuwe inzichten

UKG HR Service Delivery Advanced Analytics

Nieuwe inzichten, betere service

 

Verbeter uw HR Service Delivery op de meest innovatieve wijze

Gewapend met inzicht in voorheen onbekende aspecten kan HR met UKG HR Service Delivery Advanced Analytics snel problemen identificeren, op de hoogte blijven van performance en op proactieve wijze de beste ondersteuning aan uw werknemers bieden. Zo ziet u bijvoorbeeld in één oogopslag hoe lang werknemers erover doen om contracten te ondertekenen en welke verzoeken er het meest binnenkomen. De relevante inzichten en tijdige informatietoevoer die Advanced Analytics verschaft helpen u bij het stellen van prioriteiten tijdens het uitvoeren van bepaalde processen en acties en zorgt ervoor dat uw HR-strategie een optimale impact heeft.

UKG HR Service Delivery Advanced Analytics is het nieuwe PeopleDoc Advanced Analytics.

UKG HR Service Delivery Advanced Analytics: UKG HR Service Delivery Advanced Analytics: De functies

KPI Monitoring and Reporting Blijf constant op de hoogte van Key Peformance Indicators zoals SLA’s (Service Level Agreements) met behulp van dashboards en krijg een duidelijk beeld van de gemiddelde reactietijd, het aantal binnenkomende verzoeken, het tevredenheidsniveau van uw werknemers en nog veel meer.
Configurable Dashboards Maak makkelijk af te lezen dashboards aan om volledig aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen en de belangrijkste KPI’s te meten. Blijf op de hoogte van processen zoals onboarding van nieuwe werknemers, zie onmiddellijk welke taken nog voltooid moeten worden en maak gebruik van dashboard rapporten om uw data nog beter te analyseren en zo uw voordeel mee te doen.
Process Analytics Identificeer knelpunten en kansen voor uw HR-afdeling snel en gemakkelijk door middel van Advanced Analytics en krijg meer inzicht in uw HR-processen.
Performance Insights Beoordeel hoe productief en effectief uw HR-medewerkers zijn en bepaal zelf de waarde van bestaande informatie in de knowledge base en algemene HR-processen.
Proactive Compliance Ontdek direct welke documenten er nog in uw dossiers ontbreken en welke documenten binnenkort verlopen. Beheer op effectieve wijze uw HR-beleid, regelgeving en compliance voor een gestroomlijnd en efficiënt proces.

UKG HR Service Delivery Advanced Analytics: De voordelen

UKG HR Service Delivery Advanced Analytics biedt dashboards waarmee u op gebruiksvriendelijke manier een duidelijk beeld krijgt van uw gehele organisatie en de processen die zich afspelen. Zo ziet u in één oogopslag welke vragen er veel gesteld worden, welke documenten binnenkort verlopen en welke documenten nog ontbreken. Met deze informatie kunt u de medewerkers beter ondersteunen, tijdig vertraging of problemen signaleren, HR-processen verbeteren en een flinke stap vooruit maken in de employee experience van uw bedrijf.

 

Kom er snel achter welke documenten in de database aanwezig zijn, welke ontbreken of overbodig zijn geworden. Creëer rapporten om te zien waar er mogelijk niet aan compliance wordt voldaan om tijdig in te grijpen en escalatie te voorkomen.

 

Stel zelf uw KPI’s in en monitor de performance van uw KPI’s op een gebruiksvriendelijke manier. Maak KPI-gerelateerde rapporten aan om HR Service Delivery constant te meten en te verbeteren. Dit is mogelijk wanneer er sprake is van een shared service model, maar ook wanneer u hier geen gebruik van maakt.

 

Voor elk bedrijf is employee experience de absolute prioriteit wanneer het op een goede service voor uw werknemers aankomt. Identificeer trends en problemen op eenvoudige wijze met de gebruiksvriendelijke dashboards van Advanced Analytics. Blijf op de hoogte van de werknemerservaring binnen uw bedrijf en beoordeel de performance van uw HR-afdeling op basis van SLA’s en andere KPI’s om uw diensten en processen constant te optimaliseren.

 

Houd uw HR-performance, processen en informatie in de knowledge base in de gaten om erachter te komen wat het beste werkt voor uw medewerkers en waar de knelpunten liggen. Optimaliseer uw processen om uw medewerkers de beste service te bieden, de employee experience te verbeteren en zo retentie te optimaliseren.

 

Meet en optimaliseer de inhoud van uw Knowledge Portal en de performance van de HR-vertegenwoordigers die verantwoordelijk zijn voor de verwerking van werknemers verzoeken. Zie direct hoe snel processen worden voltooid en welke documenten er nog ontbreken met de uitgebreide data die rechtstreeks uit uw personeelsdossiers wordt samengesteld. Gebruik nieuwe inzichten in de performance van uw HR-processen om problemen en kansen snel te identificeren en processen zoals onboarding en interne overplaatsing te stroomlijnen.

Resources

Ga nu aan de slag met het meest innovatieve HR Service Delivery platform

Kom in contact