Het onderhouden van HR in tijden van disruptie

Creëer een solide continuïteitsplan voor uw bedrijf


In tijden van een natuurlijke ramp, een wereldwijde pandemie of andere noodsituatie is HR de afdeling die alles bij elkaar houdt. HR heeft de taak om de veiligheid van de werknemers te garanderen, managers te ondersteunen, de normale zaken draaiende te houden – en dat is slechts het begin. Om gemakkelijk onverwachte situaties te kunnen managen, kan het gebruiken van de juiste systemen een groot verschil maken. Ontdek hoe UKG’s HR Service Delivery platform daarmee ondersteunt.

Ondersteun werknemers vanaf elke plek, op ieder moment

 

Wanneer een crisis zich voordoet, zullen werknemers en managers vol vragen zitten. De mate en de snelheid van een antwoord van HR heeft direct invloed op het vertrouwen van de mensen in het bedrijf. UKG People Assist biedt uw personeel een gepersonaliseerde knowledgebase, zodat ze gemakkelijk recente beleidslijnen’s en communicatie kunnen vinden, ongeacht waar of wanneer ze werken.

Natuurlijk zullen er ook gevallen zijn die een HR-interventie vereisen. Binnen UKG ECM kunnen medewerkers een verzoek indienen dat direct naar de juiste persoon binnen HR gestuurd zal worden voor een oplossing of escalatie, zonder dat hier e-mails aan te pas hoeven komen. UKG Document Manager geeft HR digitale toegang tot alle personeelsdossiers zodat de informatie die ze nodig hebben om te reageren op verzoeken binnen handbereik is, zelfs wanneer ze vanuit huis werken.

peopledoc-ecm-for-business-continuity

 

 


Ontdek hoe het managen van HR-documenten kan worden getransformeerd.

Bescherm gevoelige werknemersinformatie tegen vernietiging


Bedrijven met papieren personeelsdossiers lopen het risico dat de dossiers door brand of overstroming verloren gaan, of dat gevoelige persoonlijke gegevens op straat komen te liggen door diefstal. Daarnaast geldt natuurlijk ook, wanneer HR niet op kantoor aanwezig kan zijn, dat het dagelijkse werk wordt verstoord. Met UKG Document Manager zijn personeelsdossiers en HR-documenten veilig opgeslagen en digitaal toegankelijk, ongeacht de situatie.

Weet precies wat werknemers nodig hebben

Krijg meer inzicht in wat medewerkers nodig hebben met de analyseresultaten die in UKG People Assist zijn opgenomen. De gemakkelijk te lezen dashboards lichten uit over welke onderwerpen medewerkers informatie verlangen en via welke kanalen en locaties hun vragen komen. Zo kunt u de communicatie richten op de juiste onderwerpen en HR-middelen op de juiste worden voortgezet en juiste plek inzetten.

 

Screenshot of PeopleDoc Analytics dashboards within an ipad

 

Altijd een soepele werkwijze

 

Het feit dat HR niet naar kantoor kan betekent niet dat werkzaamheden stil hoeven komen te liggen. Met UKG People Assist en UKG Document Manager kan het dagelijkse werk gewoon voortgezet worden.


Maak eenvoudig formulieren aan, genereer documenten, verkrijg beleid goedkeuring en verstuur documenten voor het verkrijgen van een digitale handtekening. Onze technologie die processen automatiseert, elimineert de handmatige stappen in gebruikelijke workflows, zoals onboarding, offboarding, interne overplaatsing of verificatie van tewerkstelling. In een tijd waarin het beleid per minuut kan veranderen of werkzaamheden in een stormvloed op u afkomen, zorgt UKG ervoor dat uw processen zo efficiënt mogelijk verlopen.

Ontdek hoe UKG HR Service Delivery HR-teams helpt om flexibel te blijven tijdens een crisis.


Maak nu een afspraak

HR Business Continuity Ressourcen