Accelerate Onboarding

Stel nieuwe medewerkers in staat
om gelijk goed van start te gaan

Onboarding.png

Verander goede kandidaten in betrokken nieuwe medewerkers

Onboarding is een essentieel proces om betrokkenheid te creëren bij nieuwe medewerkers, maar het is ook een proces waar veel documenten bij komen kijken en waarvoor goede coördinatie tussen meerdere managers en afdelingen nodig is. Een geautomatiseerde onboarding oplossing kan het proces versimpelen, nieuwe medewerkers toegang verschaffen tot de juiste informatie en mensen, en een goede basis creëren voor succesvolle werknemers.

Vraag het overzicht van deze oplossing aan

Eigenschappen van Employee Onboarding

Employee Onboarding Portal Creëer een onboarding portal in eigen huisstijl voor nieuwe medewerkers, wat vanaf meerdere apparaten tegelijkertijd geopend kan worden. Hierin kunnen zij welkomstberichtjes lezen en video's bekijken, relevante informatie lezen, en digitaal de nodige papieren in orde maken.
Form Management Sla documenten voor de overheid en belastingdienst (bijvoorbeeld opgaaf loonheffing) online op, en upload en update aanpasbare nieuwe werknemersformulieren en beleid.
Task Management Creëer, beheer, en volg geautomatiseerde checklists met taken voor nieuwe medewerkers, managers, en HR admins.
eSignature Stel medewerkers in staat om gemakkelijk online formulieren in te vullen, documenten elektronisch te ondertekenen en akkoord te gaan met bedrijfsbeleid, en sla deze documenten automatisch op in het desbetreffende personeelsbestand.
Knowledgebase & HR Helpdesk Stel nieuwe medewerkers in staat om de antwoorden op hun vragen te vinden in een zoekbare knowledge base en om direct met HR te communiceren, tijdens de onboarding en daarna.
Employee File Management Bewaar alle onboarding documenten op een centrale plaats en garandeer de compliance. Zoek eenvoudig alle personeelsbestanden, wanneer dan ook.
Personalization Personaliseer en lokaliseer de onboarding voor individuele werknemers op basis van hun eigenschappen in je HRIS, zoals hun rol of locatie.
Reporting & Dashboards Houdt de onboarding voortgang van nieuwe medewerkers in de gaten, en bekijk snel welke taken nog voltooid moeten worden.

Voordelen van het gebruik van PeopleDoc voor Onboarding

PeopleDoc Employee Onboarding verhoogt de efficiëntie en compliance en verbetert de werknemerservaring, gedurende de onboarding en ver daarna.

 

Verwelkom nieuwe medewerkers met een onboarding portal in huisstijl. Geef hen gepersonaliseerde to-do lijstjes en stel hen in staat om gemakkelijk de benodigde documenten in orde te maken en de nodige taken te voltooien voor hun eerste werkdag.

 

Stel HR in staat om workflows te automatiseren en taken toe te wijzen aan HR, managers, werknemers en IT op basis van rollen en eigenschappen. Biedt notificaties en dashboards die HR kan gebruiken om alle processen in de gaten te houden en te garanderen dat alle taken worden voltooid.

 

Plaats onboarding documenten in een gecentraliseerde personeelsmap, wat dan ook de locatie wordt van alle toekomstige documenten over alle fases en alle overgangen in de levenscyclus van de desbetreffende werknemer. Bepaal de retentie regels en toegangsrechten voor elk type document.

 

Verbind de onboarding met ATS, HRIS en andere HR systemen. Versnel de onboarding door de herinvoer van data te vermijden en tegelijkertijd het aantal fouten terug te dringen.

THE GOODS

Resources

Get started with the most innovative HR Service Delivery platform.

Kom in contact