Accelerate Onboarding

Stel nieuwe medewerkers in staat
om gelijk goed van start te gaan

Accelerate Onboarding

Stel nieuwe medewerkers in staat
om gelijk goed van start te gaan

Onboarding

Verander goede kandidaten in betrokken nieuwe medewerkers

Onboarding is een essentieel proces om betrokkenheid te creëren bij nieuwe medewerkers, maar het is ook een proces waar veel documenten bij komen kijken en waarvoor goede coördinatie tussen meerdere managers en afdelingen nodig is. Een geautomatiseerde onboarding oplossing kan het proces versimpelen, nieuwe medewerkers toegang verschaffen tot de juiste informatie en mensen, en een goede basis creëren voor succesvolle werknemers.

Vraag het overzicht van deze oplossing aan

Eigenschappen van Employee Onboarding

Employee Onboarding Portal Creëer een onboarding portal in eigen huisstijl voor nieuwe medewerkers, wat vanaf meerdere apparaten tegelijkertijd geopend kan worden. Hierin kunnen zij welkomstberichtjes lezen en video's bekijken, relevante informatie lezen, en digitaal de nodige papieren in orde maken.
Form Management Sla documenten voor de overheid en belastingdienst (bijvoorbeeld opgaaf loonheffing) online op, en upload en update aanpasbare nieuwe werknemersformulieren en beleid.
Task Management Creëer, beheer, en volg geautomatiseerde checklists met taken voor nieuwe medewerkers, managers, en HR admins.
eSignature Stel medewerkers in staat om gemakkelijk online formulieren in te vullen, documenten elektronisch te ondertekenen en akkoord te gaan met bedrijfsbeleid, en sla deze documenten automatisch op in het desbetreffende personeelsbestand.
Knowledgebase & HR Helpdesk Stel nieuwe medewerkers in staat om de antwoorden op hun vragen te vinden in een zoekbare knowledge base en om direct met HR te communiceren, tijdens de onboarding en daarna.
Employee File Management Bewaar alle onboarding documenten op een centrale plaats en garandeer de compliance. Zoek eenvoudig alle personeelsbestanden, wanneer dan ook.
Personalization Personaliseer en lokaliseer de onboarding voor individuele werknemers op basis van hun eigenschappen in je HRIS, zoals hun rol of locatie.
Reporting & Dashboards Houdt de onboarding voortgang van nieuwe medewerkers in de gaten, en bekijk snel welke taken nog voltooid moeten worden.

Voordelen van het gebruik van UKG voor Onboarding

UKG Employee Onboarding verhoogt de efficiëntie en compliance en verbetert de werknemerservaring, gedurende de onboarding en ver daarna.

THE GOODS

Resources

Ga nu aan de slag met het meest innovatieve HR Service Delivery platform

Kom in contact