Power HR Shared Services

Stel je HR Shared Service Center
in staat om met minder meer voor elkaar te krijgen

UKG Employee Vault

Brieven op papier worden overbodig

Maakt het makkelijk en geef inzicht

Krijgt u nog steeds vragen over loonstroken en andere documenten van medewerkers die niet meer werken bij het bedrijf? Onnodig en tijdrovend vinden wij. Waarom niet een eigen omgeving bieden die ook, nadat ze niet meer werkzaam zijn bij het bedrijf, toegankelijk is. Zoek niet langer naar documenten en verstuur ze ook niet langer op papier. Verstuur documenten die betrekking hebben op uw medewerkers via een paar kliks met UKG Employee Vault. Met de elektronische kluis (eVault), die is geïntegreerd in de UKG Document Manager module, stuurt u documenten gemakkelijk en veilig aan uw medewerkers. Zo kunt u de productiviteit van de afdeling HR verhogen omdat het HR-team waardevolle tijd wint.

UKG Employee Vault is de nieuwe PeopleDoc Electronic Employee Vault.

UKG Employee Vault: De functies

Distribueer werknemer-gerelateerde documenten Het verzenden van documenten aan medewerkers. Optimaliseer uw werkdag en verhoog tegelijkertijd de productiviteit. De distributie van loonstroken en andere documenten voor medewerkers is voor de HR-afdeling een steeds terugkerende opgave die veel tijd kost en die ten koste gaat van wat de medewerkers echt bezighoudt. Door taken als het verspreiden, bewaren en verzenden van loonstroken via de eVault uit te voeren, verleent u een geweldige service aan uw medewerkers. U bespaart zowel tijd als kosten.
archiveer werknemer-gerelateerde documenten Archiveer documenten van medewerkers - medewerkers kunnen documenten in de Employee Vault (elektronische kluis) 50 jaar lang bewaren. Medewerkers kunnen zelfs als zij niet meer voor uw bedrijf werkzaam zijn nog gebruikmaken van de 10 GB ruimte in de eVault.
directe papierloze distributie Directe, papierloze verzending - documenten worden automatisch ingedeeld, naar wens gearchiveerd en kunnen veilig weer worden opgeroepen.

UKG Employee Vault: De voordelen

Waarom zou u tijd en kosten besteden aan het verzenden van documenten in papiervorm? Door het automatiseren van steeds terugkerende opgaven krijgt de HR-afdeling meer ruimte voor strategische vraagstukken, bijvoorbeeld de betrokkenheid van medewerkers. Met de elektronische kluis kunnen nieuwe vormen van samenwerking tussen HR en medewerkers worden gecreëerd.

 

Het gehele HR-proces van de verzending tot en met de archivering van documenten voor medewerkers, zoals loonstroken, kan worden gedigitaliseerd. De HR-afdeling hoeft zich niet langer bezig te houden met routineklussen en de medewerkers krijgen een uitstekende HR-service. Een frisse wind voor het gehele bedrijf! Een echte stap vooruit! En de mogelijkheid om weer alle aandacht te richten wat echt belangrijk is, namelijk uw medewerkers.

 

Minder drukwerk- en portokosten - Beheren, printen, verzenden ... elke maand opnieuw wordt hetzelfde dure proces doorlopen. Met de Employee Vault (elektronische kluis) is dat verleden tijd.

Goed voor het milieu: het doel is een papierloze HR-afdeling. Voor bedrijven met ca. 5.000 medewerkers scheelt dat alleen al 744 kg papier aan loonstroken. Dat is 2,2 ton hout. Die besparing kunt u bereiken met een elektronische kluis.

THE GOODS

Resources

Ga nu aan de slag met het meest innovatieve HR Service Delivery platform

Kom in contact