HR Process Automation

Besteed minder tijd aan handmatig werk,
en meer tijd aan het helpen van werknemers

UKG HR Service Delivery Workflow Manager

Minder manueel werk, meer tijd voor werknemers.

 

Efficiënt personeelsbeheer

Gebeurtenissen in de HR-levenscyclus, zoals interne overplaatsingen, onboarding en offboarding verschillen per werknemer, rol of locatie. Hierdoor is het moeilijk voor personeelszaken om een standaard proces te creëren, stroomlijnen en ook nog eens te voldoen aan lokale compliance. Met Process Automation creëert u op eenvoudige wijze processen die worden aangepast voor iedere unieke werknemer, zo worden lokale uitzonderingen ook gelijk ondersteund. Daarnaast kunt u gemakkelijk updates doorvoeren met de gebruiksvriendelijke interface als het bedrijfsbeleid of bepaalde wettelijke verplichtingen veranderen.

UKG HR Service Delivery Workflow Manager is de nieuwe PeopleDoc Process Automation.

UKG HR Service Delivery Workflow Manager: De functies

HR Processes Creëer en automatiseer uw HR-proces in enkele minuten zodat ook processen zoals interne overplaatsingen, zwangerschapsverlof en onboarding snel en eenvoudig kunnen worden afgehandeld.
Form Builder Creëer in enkele minuten formulieren die voldoen aan het bedrijfsbeleid en alle wettelijke verplichtingen, zowel lokaal als internationaal. Update uw formulieren zelf en wanneer het u uitkomt. Sla ingevulde formulieren op in de desbetreffende digitale personeelsdossiers.
Task Management Maak en beheer checklists voor werknemers, managers en administratieve medewerkers van HR en blijf op eenvoudige wijze op de hoogte van de voortgang van uw werknemers.
Workflow Automation Creëer en update uw workflows zelf, zonder dat u afhankelijk bent van IT voor de programmering.
Onboarding and Crossboarding Bouw een geautomatiseerd proces voor onboarding of interne overplaatsingen door middel van een serie gepersonaliseerde taken. U kunt deze gemakkelijk baseren op de eigenschappen van de desbetreffende werknemer, zoals functie of locatie.
Employee File Management Alle documenten die tijdens processen worden aangemaakt worden automatisch opgeslagen in het bijbehorende personeelsdossier.
Personalization Personaliseer processen voor werknemers op basis van hun eigenschappen om zo een betere gebruikerservaring te bieden.

UKG HR Service Delivery Workflow Manager: De voordelen

UKG HR Service Delivery Workflow Manager maakt HR efficiënter en flexibeler, waardoor de employee experience van onboarding door de gehele levenscyclus heen wordt verbeterd.

HR-specialisten krijgen de juiste tools om gebeurtenissen in de HR-levenscyclus efficiënter af te handelen, ook wanneer er sprake is van meerdere software systemen. Personeelszaken kan hierdoor op eenvoudige wijze workflows en formulieren aanmaken en deze ook binnen een oogwenk aanpassen om veranderingen te ondersteunen.

PeopleDoc stelt HR-specialisten in staat om de beste service te bieden op de momenten dat dit nodig is. Aangezien iedere werknemer uniek is kunnen de processen soms van elkaar verschillen. Daarom geeft PeopleDoc uw HR-team de mogelijkheid om zelf de juiste procestemplates te bouwen. Zo kunnen uw medewerkers gericht werken aan taken die specifiek voor hen bedoeld zijn en passen bij het niveau, de locatie of de omstandigheden waarin de medewerker verkeert.

Stel HR in staat om workflows te automatiseren en taken toe te wijzen aan HR, managers, werknemers en IT op basis van functies en eigenschappen. Bied notificaties en dashboards die HR kan gebruiken om alle processen in de gaten te houden en te garanderen dat alle taken worden voltooid. Zorg op proactieve wijze voor compliance door processen te lokaliseren op basis van lokale wet- en regelgeving.

 

Naast HR-processen kunnen andere werknemers ook processen in gang zetten en deze kunt u ook automatiseren. Zo kunnen uw medewerkers bijvoorbeeld formulieren invullen in het Knowledge Portal of vragen stellen via UKG People Assist. Alle aangemaakte documenten worden automatisch in het bijbehorende personeelsbestand opgeslagen. Signaleer knelpunten in processen direct en identificeer kansen om processen verder te stroomlijnen met behulp van makkelijk af te lezen dashboards in UKG HR Service Delivery Advanced Analytics.

Resources

Ga nu aan de slag met het meest innovatieve HR Service Delivery platform

Kom in contact