Maak een afspraak

HR Process Automation

Besteed minder tijd aan handmatig werk,
en meer tijd aan het helpen van werknemers

 

Flexibel HR voor de beste HR Service Delivery

Events in de HR levenscyclus zoals interne overplaatsingen, onboarding, offboarding verschillen per soort werknemer, rol, of locatie, waardoor het moeilijk is voor HR om processen te standaardiseren en stroomlijnen en tegelijkertijd te voldoen aan lokale eisen. Met Process Automation creëer je processen die gepersonaliseerd worden op basis van de eigenschappen van iedere werknemer om zo lokale uitzonderingen te ondersteunen. Ook kun je gemakkelijk updates doorvoeren met onze gebruiksvriendelijke interface als de wettelijke verplichtingen of het bedrijfsbeleid veranderen.

HR Process Automation Features

HR Processes Een krachtige manier om HR processen in luttele minuten te bouwen en te automatiseren, inclusief processen zoals, interne overplaatsingen, zwangerschapsverlof en onboarding.
Form Builder Creëer in enkele minuten formulieren die voldoen aan het bedrijfsbeleid en alle wettelijke verplichtingen, zowel lokaal als internationaal, en update je formulieren zelf met gemak op elk moment. Sla afgeronde formulieren op in je digital personeelsbestanden.
Task Management Creëer, manage, en volg checklists met taken voor werknemers, managers, en HR admins.
Workflow Automation Creëer en update je workflows zelf, zonder programmering of afhankelijkheid van IT resources
Onboarding and Crossboarding Bouw een geautomatiseerd proces voor onboarding of interne overplaatsingen, door middel van een serie gepersonaliseerde taken gebaseerd op de eigenschappen van de desbetreffende werknemer, zoals hun rol of locatie.
Employee File Management Alle documenten die bij een proces worden gegenereerd, worden automatisch opgeslagen in het desbetreffende personeelsbestand.
Personalization Personaliseer processen voor werknemers op basis van hun attributen en biedt zo een betere gebruikerservaring.

De voordelen van HR Process Automation

PeopleDoc HR Process Automation verbetert de efficiëntie en flexibiliteit van HR, waardoor de werknemerservaring van onboarding door de gehele levenscyclus heen wordt verbeterd.

 

HR specialisten krijgen de middelen die ze nodig hebben om alle gebeurtenissen in de HR levenscyclus efficiënt te ondersteunen, inclusief degenen die meerdere softwaresystemen overbruggen. HR kan hierdoor gemakkelijk workflows en formulieren creëren, en kan voor nog betere flexibiliteit deze ook snel aanpassen om veranderingen te ondersteunen.

 

PeopleDoc stelt HR specialisten in staat om de beste service te bieden op de momenten dat dit nodig is. Processen kunnen verschillen afhankelijk van de attributen van de desbetreffende werknemers, en daarom kan HR zelf de juiste procestemplates bouwen, zodat je werknemers precies die taken krijgen voorgelegd die zij moeten voltooien voor hun locatie, niveau, of situatie.

 

Stel HR in staat om workflows te automatiseren en taken toe te wijzen aan HR, managers, werknemers en IT op basis van rollen en attributen. Biedt notificaties en dashboards die HR kan gebruiken om alle processen in de gaten te houden en te garanderen dat alle taken worden voltooid. Zorg op proactieve wijze voor compliance door processen te lokaliseren op basis van lokale wet- en regelgeving.

 

Behalve door HR gestarte processen kun je ook door werknemers initieerbare processen automatiseren voor als werknemers formulieren invullen in het knowledge portal of vragen verzenden via Case Management. Alle documenten die bij een proces worden gegenereerd, worden automatisch opgeslagen in het desbetreffende personeelsbestand. Signaleer snel knelpunten in processen en identificeer kansen om ze verder te stroomlijnen met behulp van makkelijk af te lezen dashboards in Advanced Analytics.

THE GOODS

Resources

Ga nu aan de slag met het meest innovatieve HR Service Delivery platform

Kom in contact