Waarom PeopleDoc?

Ontworpen voor HR

PeopleDoc ontwerpt zijn producten met het doel om HR te moderniseren, en ons implementatie- en klantenserviceteam spreekt de taal en begrijpt de behoeften van HR.

 

Meer informatie

 

designed for hr

Makkelijk te gebruiken

Wij hebben onze oplossingen eenvoudig te gebruiken gemaakt zodat ze breed kunnen worden toegepast.

 

Meer informatie

Snel

Wij willen u helpen om uw HR-afdeling zo snel mogelijk te transformeren, en daarom kan onze cloud-gebaseerde technologie snel worden geïmplementeerd en makkelijk worden aangepast aan veranderende behoeften van uw bedrijf.

 

Meer informatie

Rapidly adapt PeopleDoc's HR Service Delivery solution

Veilig

Wij zijn ons ervan bewust dat u zich misschien zorgen maakt over veiligheid bij de overgang naar de cloud, in het bijzonder gezien de gevoelige aard van HR gerelateerde informatie. Daarom is beveiliging onze hoogste prioriteit.

 

Meer informatie

Verbonden

Onze oplossing is de enige totaaloplossing voor HR-diensten, en biedt u voortdurende innovatie terwijl tevens uw huidige HR-systemen aan onze oplossing kunnen worden gekoppeld.

Alle HR-informatie in één overzicht

Verbinding met bestaande oplossingen

Geavanceerde integratie met een API

Eenmalige aanmelding voor medewerkers

Wij helpen HR-teams om anders te gaan werken

Met PeopleDoc kunt u op een andere manier gaan werken. U hoeft geen dossiers meer bij elkaar te graaien, u ontvangt geen eindeloze stroom e-mails met vragen van werknemers meer, en u kunt zich richten op uw kerntake.

Ga nu aan de slag met het meest innovatieve HR Service Delivery platform

Kom in contact