Gekoppeld

PeopleDoc biedt een uitgebreid, cloud-gebaseerd platform voor HR Service Delivery, dat kan worden verbonden met vele andere HR-oplossingen. U kunt in de innovatie van de cloud stappen en tegelijkertijd gebruik blijven maken van investeringen die u in het verleden heeft gedaan.

connected

Eenvoudig te verbinden met bestaande oplossingen

PeopleDoc is een oplossing die is ontworpen om eenvoudig te kunnen worden verbonden met uw bestaande HR-systemen. Gegevens die reeds aanwezig zijn in een ander HR-systeem hoeven niet opnieuw te worden ingevoerd, en uw HR-team hoeft geen complexe code te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat de systemen met elkaar communiceren.

Met een eenvoudige tool voor het uitwisselen van bestanden kan PeopleDoc uw organisatiestructuur en de profielen van uw medewerkers overzetten van uw HRIS naar de PeopleDoc-oplossing.

Geen herhaalde aanmelding voor uw HR-managers en medewerkers

PeopleDoc kan worden geopend door middel van eenmalige aanmelding. Dit betekent dat een gebruiker toegang heeft tot de oplossing met dezelfde inloggegevens als hij of zij gebruikt voor gerelateerde HR-systemen. De gebruikerservaring wordt enorm verbeterd wanneer gebruikers niet op elk systeem opnieuw moeten inloggen.

Daarnaast kan PeopleDoc iFraming of widgets gebruiken om de PeopleDoc-oplossing op te nemen in uw bestaande portalen en toepassingen.

Ga verder en bouw uitgebreide integraties

Voor realtime en bidirectionele communicatie tussen systemen zijn geavanceerde integratiemethoden beschikbaar via de API van PeopleDoc.

Ga nu aan de slag met het meest innovatieve HR Service Delivery platform

Kom in contact