Makkelijk te gebruiken

Bij PeopleDoc zijn wij van mening dat zakelijke software net zo gebruiksvriendelijk moet zijn als toepassingen voor consumenten. Wij hebben onze software ontwikkeld met als doel een aangename gebruikservaring te creëren en om het werk van uw werknemers te vereenvoudigen.

why-us-easy-to-use

Visueel aantrekkelijk

Aantrekkelijk design stimuleert gebruikers om met de software te werken. Het gebruikersinterface van PeopleDoc is modern, gestroomlijnd en opgeruimd. PeopleDoc kan ook worden voorzien van uw huisstijl om uw bedrijfsidentiteit weer te geven en de waarden van uw bedrijf te benadrukken.

Geconfigureerd om aan uw behoeften te voldoen

U kunt velden verbergen of velden toevoegen, de lay-out van tabbladen veranderen en workflows configureren om te voldoen aan de exacte behoeften van uw organisatie.

Op functie gebaseerde ervaring

Het is belangrijk om de gebruikerservaring aan te passen op basis van het profiel van de eindgebruiker. PeopleDoc zorgt ervoor dat gebruikers alleen content en tools zien die voor hun werk relevant zijn.

Geen opleiding nodig

Door het intuïtieve gebruikersinterface van PeopleDoc is het makkelijk om met de software te leren werken. Om een taak efficiënt uit te voeren zijn geen speciale vaardigheden nodig.

Ontworpen voor mobiliteit

Personeel is tegenwoordig mobiel. Het is daarom belangrijk om applicaties voor verschillende apparaten te optimaliseren. PeopleDoc biedt altijd een eenvoudige gebruikerservaring, of u nu werkt op een desktop, een tablet of uw mobiele telefoon.

Get started with the most innovative HR Service Delivery platform.

Kom in contact