Ontworpen voor HR

PeopleDoc ontwerpt producten die voor HR makkelijk te gebruiken zijn en kunnen helpen bij het aanpakken van de unieke uitdagingen waarmee u te maken heeft, zoals verwachtingen van de werknemers en de steeds complexere regelingen voor compliance.

designed for hr

De taal van HR

Peopledoc gebruikt terminologie die specifiek bedoeld is voor HR. Wanneer gebruikers bijvoorbeeld inloggen in het systeem, zien ze termen als "werknemers” in de navigatiebalk. Hierdoor is het systeem veel gebruiksvriendelijker voor HR medewerkers en managers.

Volledig beeld van werknemers

Documenten uit elk HR-systeem kunnen in PeopleDoc worden opgeslagen in centrale personeelsdossiers, zodat u een volledig beeld heeft van de gegevens van werknemers, van indiensttreding tot pensioen.

HR rapportage

Rapporten maken onderdeel uit van de dienstverlening om processen te volgen en statistieken te tonen die essentieel zijn voor HR. HR-medewerkers kunnen bijvoorbeeld documenten controleren op compleetheid, het onboarding proces monitoren of gebruik maken van reeds opgestelde SLA's in reactie op vragen van werknemers.

Uitgebreide beveiliging voor HR

PeopleDoc is uniek in de manier waarop het HR-medewerkers in staat stelt om te bepalen wat gebruikers kunnen zien en doen. HR-medewerkers kunnen ook toegangsrechten instellen op basis van het type document en de functie van de gebruiker, en acties volgen met behulp van gedetailleerde audittrails.

Eén plek voor HR informatie en communicatie

PeopleDoc biedt zowel leidinggevenden als medewerkers één enkel toegangspunt tot alle HR informatie, beleid en procedures, en stelt hen ook in staat om vanaf één plaats met alle HR-functies te communiceren.

Ga nu aan de slag met het meest innovatieve HR Service Delivery platform

Kom in contact