Maak een afspraak

Ontmoet ons op de
600Minutes Leadership & HR

THEATER & CONVENTION CENTER ORPHEUS, APELDOORN - 6 Juni 2019

Ontwerp vandaag de werkplek van morgen

Ontmoet ons op de 600Minutes Leadership & HR en maak kennis met onze innovaties voor HR-management. Laat uw HR-afdeling met onze oplossingen als Employee File Management, Document Generation, Employee Case Management en HR Process Automation het voortouw nemen bij de digitalisering in uw bedrijf. 

Bereik uw strategische doelstellingen door uw HR Compliance actief te beheren, de productiviteit van uw 
HR Shared Services te verhogen en processen, van onboarding via overplaatsingen tot offboarding, te optimaliseren. 

Het is tijd voor een HR transformatie.

Als u net als de meeste anderen bent, bent u de HR-omgeving binnengestapt om mensen te helpen en hen in staat te stellen om hun werk op de best mogelijke manier te verrichten. Echter, in de realiteit besteedt HR het grootste deel van de dag aan dossiers, formulieren, processen, beleidslijnen en workflows – u snapt het idee.

HR heeft de mogelijkheid om de tijd die wordt besteed aan administratieve taken te verminderen en deze toe te wijzen aan werk dat gericht is op mensen. Een lichtere administratieve last betekent meer tijd voor initiatieven die een impact hebben op de betrokkenheid van de medewerkers, wat gekoppeld is aan betere bedrijfsresultaten. In een tijd waarin HR strategischer te werk dient te gaan, is deze bijdrage aan het resultaat van onschatbare waarde.

Maak een afspraak met ons op de 600Minutes Leadership & HR om met ons over uw uitdagingen op het HR vlak te spreken en hoe wij de productiviteit kunnen verhogen.  

Een effectievere HR is dichterbij dan u denkt. 

 

 

 

Nu een afspraak maken

Share this

Meer Klanten


Over PeopleDoc by Ultimate Software
 

PeopleDoc by Ultimate Software zet de medewerkers op de eerste plaats. Met de SaaS oplossingen van PeopleDoc kunnen bedrijven hun employee experience verbeteren, de flexibiliteit van hun HR vergroten en HR compliance vereenvoudigen. Sinds 2018 maakt PeopleDoc deel uit van Ultimate Software, een marktleider op het gebied van Human Capital Management oplossingen volledig in de cloud. Ultimate Software helpt op dit moment 4.500 klanten.