Maak een afspraak

Process automation

Acht manieren om HR nog effectiever te maken

Er worden processen gebruikt om de effectiviteit van HR te vergroten, maar deze processen kunnen soms ook een averechts effect hebben. HR-processen die grotendeels handmatig en op papier worden afgehandeld, zijn niet bevorderlijk voor de efficiëntie van HR. En ook digitale processen kunnen nadelig zijn voor de productiviteit, als HR moet werken met meerdere systemen die niet verbonden zijn.

De oplossing? Een HR Service Delivery Platform. Zo kan HR alle processen die door mensen worden verzorgd, automatiseren en optimaliseren zonder alle oude systemen te hoeven vervangen.

Dankzij automatisering kunnen processen sneller worden afgerond, omdat HR zich niet langer hoeft te richten op het aansturen van meerdere systemen, meerdere belanghebbenden of inconsistente workflows. En ook de mensen binnen de organisatie profiteren hiervan. De dienstverlening verloopt efficiënter en dit levert in het algemeen een betere Employee Experience op.

Ontdek wat we bedoelen in ons e-book, The Key to Strategic HR: Process Automation, waarin we aan de hand van acht workflows over HR-processen exact laten zien welke zaken er door automatisering kunnen verbeteren:

  • Interne transfers en promoties
  • Studiekostenvergoeding

  • Disciplinaire maatregelen of incidenten op het vlak van arbeidsverhoudingen

  • Offboarding

  • Merger and acquisition (M&A) processen

  • Veranderingen in levenssituatie 
  • Veiligheidstraining

  • In het geval van international organisaties: Ontwikkelen van Verification of Employment (VOE, Amerikaanse verificatie van dienstverband)

Effectievere HR is dichterbij dan je denkt. Vul het formulier in om je e-book direct te kunnen openen!

Download Process Automation eBook

Share this

Meer Klanten


Over PeopleDoc by Ultimate Software
 

PeopleDoc by Ultimate Software zet de medewerkers op de eerste plaats. Met de SaaS oplossingen van PeopleDoc kunnen bedrijven hun employee experience verbeteren, de flexibiliteit van hun HR vergroten en HR compliance vereenvoudigen. Sinds 2018 maakt PeopleDoc deel uit van Ultimate Software, een marktleider op het gebied van Human Capital Management oplossingen volledig in de cloud. Ultimate Software helpt op dit moment 6.600 klanten.