Snel

Ons doel is om organisaties in staat te stellen om hun HR-afdelingen zo snel mogelijk te transformeren. Wij streven ernaar om met ons systeem vrijwel onmiddellijk waarde te creëren voor uw organisatie, en om u te helpen bij een snelle aanpassing aan opkomende technologie en ideeën.

why-us-cloud-browser.png

Snelle implementatietijd

Klanten van PeopleDoc implementeren de software gemiddeld binnen een periode van 1-4 maanden. Hierbij is de tijd die nodig is om een groot aantal papieren documenten te scannen en indexeren inbegrepen.

Verander processen zonder IT

PeopleDoc is zo ontworpen dat HR-personeel makkelijk en snel taken kan uitvoeren zoals het aanmaken van functies, instellen van toegangsrechten, opstellen van formulieren en creëren van workflows.

Snelle en moeiteloze upgrades

Onze klanten hoeven zich niet langer zorgen te maken over het installeren van tijdrovende en dure upgrades. PeopleDoc beheert alle updates en upgrades, en u kunt er gerust op zijn dat u altijd beschikt over de meest recente versie van de software.

Schaalbaarheid

PeopleDoc stelt bedrijven in staat om zo snel en zoveel als nodig is op te schalen, zonder vervanging van dure infrastructuur of extra IT-personeel. Er bestaat geen limiet voor het aantal systeemgebruikers of het aantal opgeslagen documenten.

Get started with the most innovative HR Service Delivery platform.

Kom in contact