Veilig

Voor HR is het van essentieel belang om de vertrouwelijkheid te behouden van gevoelige gegevens van uw werknemers, van BSN's tot verslagen van functioneringsgesprekken. Bij PeopleDoc begrijpen we dat cyberdreiging alom aanwezig is, en dat externe actoren altijd een risico vormen voor uw netwerk. Wij zijn ons ook goed bewust van de beveiligingseisen waaraan HR moet voldoen voor compliance. Daarom is veiligheid onze hoogste prioriteit, en hebben we bij PeopleDoc een platform ontwikkeld waarop de gegevens van onze klanten tijdens de gehele levenscyclus gegarandeerd veilig zijn.

LogofinalISO.png

Certificering

PeopleDoc is gecertificeerd met ISO 27001, een internationaal erkende beveiligingsstandaard, en voldoet aan SSAE SOC 2 Type 1 en 2. PeopleDoc is ook een lid van de Cloud Security Alliance.

Veilige gegevens

Gegevens die worden opgeslagen of doorgegeven worden veilig versleuteld met AES-256- het beste encryptie-algoritme van dit type, dat ook door de Amerikaanse overheid wordt gebruikt.

Beveiligde datacenters

Voor klanten in de VS maakt PeopleDoc gebruik van de datacenters van Rackspace in de VS. Rackspace is SSAE16 Type II (SOC1, SOC2, SOC3) en ISO27001 gecertificeerd.

Gegarandeerde beschikbaarheid van het systeem

PeopleDoc garandeert een beschikbaarheid van 99,5%. De infrastructuur van PeopleDoc is zeer redundant en fouttolerant, waardoor een maximale beschikbaarheid kan worden behouden ter ondersteuning van uw HR-organisatie.

Ga nu aan de slag met het meest innovatieve HR Service Delivery platform

Kom in contact